ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ

Οι μαθητές μπορούν να αξιοποιήσουν ένα μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών και να εξασκηθούν στη γερμανική ή στην αγγλική γλώσσα παρακολουθώντας ένα ταχύρρυθμο γλωσσικό τμήμα. Οι μαθητές ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο των γνώσεών τους εντάσσονται σε ολιγομελή τμήματα που θέτουν ως στόχο είτε την επανάληψη και την εμπέδωση της ύλης που διδάχθηκαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς είτε την κάλυψη της ύλης της επόμενης τάξης. Τα καλοκαιρινά γλωσσικά τμήματα στα αγγλικά και στα γερμανικά πραγματοποιούνται με τρόπο ευχάριστο και ελκυστικό. Οι καθηγητές αξιοποιούν τις δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία και φροντίζουν ώστε τα παιδιά να νιώθουν όμορφα, ευχάριστα, να μην κουράζονται ιδιαίτερα και να μην έχουν πολλή δουλειά επιστρέφοντας στο σπίτι.
Μετά το πέρας του πρωινού προγράμματος οι μαθητές μπορούν να παραμείνουν στο σχολείο έως τις 17:00 συμμετέχοντας σε αθλητικές δραστηριότητες.

Για να δείτε τα εβδομαδιαία Γλωσσικά Προγράμματα, πατήστε στα παρακάτω:
ΑΓΓΛΙΚΑ
- Εργαστήρι ξένων γλωσσών (Αγγλικά)

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
- Εργαστήρι ξένων γλωσσών (Γερμανικά)

Deutsch für die Kleinsten

Το τμήμα αυτό έχει σχεδιαστεί για τους μικρούς μας φίλους, που θα ξεκινήσουν μαθήματα γερμανικής γλώσσας στο Δημοτικό σχολείο. Το γλωσσοδιδακτικό υλικό που χρησιμοποιείται στα μαθήματα έχουν συγγράψει Γερμανίδες νηπιαγωγοί της Ελληνογερμανικής Αγωγής με εξειδίκευση στην παιδαγωγική προσέγγιση παιδιών αυτής της ηλικίας.
Στόχος είναι να δεχτούν τα παιδιά μέσα από τα παιχνίδια και τα βιώματά τους όσο γίνεται πιο ευχάριστα τα πρώτα ακούσματα της γλώσσας, να εξοικειωθούν σταδιακά με τις δομές και τους ήχους της και να ξεκινήσουν σιγά σιγά προγραφικές ασκήσεις.
Μετά το πέρας του πρωινού προγράμματος οι μαθητές μπορούν να παραμείνουν στο σχολείο έως τις 17:00 συμμετέχοντας σε αθλητικές δραστηριότητες.